top of page

VRIEND WORDEN

Blijf op de hoogte van evenementen en de voortgang. Ontvang vrijblijvend de nieuwsbrief!

Steunen?

 

Steun is er in soorten en maten. Als dit plan u aanspreekt of er u wil er meer van weten kunt u op verschillende manieren betrokken zijn. Als vriend kunt u actief deelnemen in de stichting, maar u kunt zich ook beperken tot een financiële bijdrage. De nieuwsbrief ontvangen kan altijd.

Donateur worden
Als donateur steunt u dit initiatief. Wij zijn u daar zeer dankbaar voor elke steun! Als donateur van onze stichting krijgt u natuurlijk wat van ons terug:

  • u ontvangt de nieuwsbrief

  • u wordt uitgenodigd voor bijzondere evenementen. U ontmoet daar dan bestuursleden, adviseurs, vrijwilligers en leden van het Comité van Aanbeveling

  • u bent welkom op onze excursies
  • u wordt uitgenodigd voor onze lezingencyclus

 

Donateur worden is heel eenvoudig door:

  1. onderstaand formulier in te vullen.Geef ons daarbij graag ook nog uw naam, adres en telefoonnummer door, zodat we u de nieuwsbrief kunnen toezenden. 

  2. een bijdrage over te maken op Iban NL30 TRIO 0390 4612 61 t.n.v. Stichting Voorbereiding Herbouw Schip Domkerk. Elk bedrag is welkom!

 

 

Ja, ik word donateur van de Stichting Voorbereiding Herbouw Domkerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*) Onze stichting is door de belastingdienst erkend als een culturele ANBI. Dat houdt in dat giften aan onze stichting voor 125% aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Als u meer wilt weten over meerjarige schenkingsaktes, neemt u dan contact op met onze penningmeester.

Actief meedoen als vrijwilliger?


Wilt u actief bijdragen dan kunt u zich ook aanmelden door een mail te sturen aan carien@vangijn.com vermelding van uw telefoonnummer. U ontvangt dan spoedig een reactie.

Naam *

Emailadres *

Adres (post)

Telefoonnummer

Onderwerp

Opmerking

Bedankt! Uw bericht is verzonden.

bottom of page